Tuesday, 20 September 2016

MULAKAN PERNIAGAAN TANPA RISIKO YG BESAR DENGAN SEGOBUGO

Pendaftaran Dropship SegoBugo adalah terhad

Cuba awak bayangkan, nak memulakan perniagaan sendiri, memerlukan modal yg tinggi, busuk2x pun modal RM1000 jugak, belum campur dgn kos pemasaran dan lain-lain kos. 

Tapi selalunya, ramai yg duit habis sebelum sempat melakukan sebarang bentuk pemasaran. betul betul betulll....

Persoalannya, adakah stok itu laku keras? Confirm ke boleh laku dan korang berjaya jual semua stok tu? 


PROGRAM DROPSHIP SEGOBUGO

Membolehkan korang berniaga tanpa membeli sebarang stok dan melakukan penghantaran!

bukan itu sahaja, support group jugak akan diberikan!
best sangat!


BAHAN MARKETING AKAN DIBERIKAN, so mudah la korang nak buat jualan
- GAMBAR
- INFO PRODUK
- PANDUAN MARKETING

Selepas daftar, korang akan dpt tips bisnes online dari support group

Produk laku keras sampaikan budak sekolah pun berebut nak jual!

YURAN PENDAFTARAN :
RM50 - FREE 1 PRODUK

Yuran ni sebagai tanda komitmen korang, bukan ape, kalau bagi FREE, nanti korang buat sambil lewa. betul?

KOMISYEN SETINGGI 10%
GILER LA..MANA ORG NAK KASIK DROPSHIP KOMISYEN 10%, SEGOBUGO JE YG BERANI BAGI SAMPAI 10%
BEST KAN?


Psss...bulan ni ade reward jongkong EMAS, pergh..mabeles!
.
nah la korg no hp kakak fatimah tu, mls dh nk ckp byk..korg g la contact dia laju2x...FAST ACTION, FAST RESULT...ko buat je..ko redah jers...
.
.
Fatimah, Whatsapp "MEROKET" ke 📞 014-530 68 38
Fatimah, Whatsapp "MEROKET" ke 📞 014-530 68 38
Fatimah, Whatsapp "MEROKET" ke 📞 014-530 68 38
.
.
sape whatsapp kakak fatimah tuee, dia dpt FREE sample vanilla coffee scrub

.
LIMITED UNTUK 50 org PERTAMA SAHAJA

tak nak ramai2x..sebab kita nak buat personal coaching bisnes online..senang sikit nk fokus.
nak yg rajin je, klo pemalas & suka bg byk alasan, tak payah whatsapp



Sunday, 18 September 2016

Syarat Menjadi Pengedar SegoBugo

Assalamualaikum semuaa....ramai yg bertanya2x mcm mana caranye nak jadi pengedar segobugo kan?

Pengedar segobugo terbahagi kepada beberapa bahagian :

Kalau berminat nak jadi stokis SegoBugo untuk kawasan yang masih kosong boleh whatsapp 014-5391470 ya. 






Thursday, 8 September 2016

LipBalm Scrub Segobugo Perisa Strawbery CheeseCake - Testimoni





















Vanilla Coffee Scrub Segobugo - Testimoni
















Minyak Kelapa Dara Segobugo






Senarai Stokis & Ejen Segobugo

Senarai Stokis & Ejen Segobugo 

pss... Masih dalam proses kemaskini data :

1. Fb : Aimie Mokhtars
Fanpage/ig : segobugo
Jajahan : Karak, Pahang
No hp : 014-5391470
Blog : segobugo.blogspot.com

2.  FB : Anna Azmi
Fanpage/ ig :
Jajahan : Ajil , Terengganu
No hp : 014-8445371

3. Fb : Intan safina
Fanpage / ig :
Jajahan: Jitra Kedah
No hp: 0147543659

4. Fb : fatimah zaharah / sifazah nor
Fanpage / ig :
Jajahan: bera, Pahang
No hp : 014-5306838

5. Fb : Azie Mokhtar
Fanpage / ig : azieazren
Jajahan: Shah Alam, Kuantan
No hp: 013-9740394

6.Fb : nana luesya
Fanpage / ig :
Jajahan : kuantan,pahang
No hp:0133951900

7. Fb :farahdiya diajid
Fanpage / ig :
Jajahan :jerantut pahang
No hp:0129854106


8. Nieda Ranee
Fanpage/ig : niedaranee
Jajahan :Jasin,Melaka
No hp : 017 304 2087

9.Fb : Asfz Asfalailee
Fanpage / ig : Lailee 'N' Laila
Jajahan : Petaling Jaya, Selangor
No hp: 01121686499

10. N0ur Pinkish
Fanpage / ig : Rainbow Wardrobe/by_rainbow_wardrobe
Jajahan: Kuala Terengganu,  Terengganu
No hp: +60105401481

11.Fb :Norhafidah sapuan
Fanpage/ig: wafico shawsl house
Jajahan :Klang selangor
No hp: 0173816639

12. Fb : Tirah Zairi
Fanpage / ig :
Jajahan : shah alam, Selangor
No hp: 013 244 4840
Blog :

13. Fb: fahami amie / amiemiez.com
Fanpage/ig: amiemiez
Jajahan: terengganu
Blog: amiemiez.com

14. Fb : Diedia Nadia
Fanpage/ig:
Jajahan : gua musang kelate
No.hp: 0196366342
Blog :

15.  Fanpage/ig/Twitter : yangbaik 
Jajahan : Seri Iskandar/Bota/Tronoh, Perak 
No hp : 019 4481927 
Blog : yangbaik.blogspot.com / ybkraf.blogspot.com

16. Fb: Suri Hanna
Fanpage/ig:
Jajahan: Gombak & kota kinabalu
No hp: 013-5456782
Blog:

17.yana hashim
Fanpage/ig:yana_hashim26
Jajahan:temerloh,mentakab&jerantut
No.hp:01117934065

18.afira nazlin
Fanpage : afiranazlin
Jajahan: shah alam
No hp:016-2324536

19. Fb : cik leen alea
Jajahan : penang
No.hp : 0139160317

20. Fb : hasmie aziz
Jajahan : sg buloh
No.hp : 0111 7550803

21. Fb : jue Azman
jajahan : bera pahang
No.hp : 0199096308

22. Fb : Maya Maeaa
Jajahah : Puchong / Shah alam
No.hp : 017-3146951

23. Fb : Hanie Harun
Jajahah : Putrajaya
No.hp : 017-2015653

24. Fb : Wanie Onn
Jajahah : Kuala Terengganu/ marang
No.hp : 011-25455806  

25: fb.akma zaini                                  
jajahan:seremban n9                         
no hp :0129353704

26. FB: pija zulkefli
       IG: pijaja89
Jajahan : hulu langat,selangor
No.Phone: 0133658255

27. FB : suziela ahmad
       IG : sue_ziela_ahmad
     Jajahan : shah alam
      No.phone: 0199964150

28. Fb : Nurul Shuwaibah
       Jajahan: jb
       No. Phone: 0135121465

29. Fb : Adhwa Anis Saimi
       Jajahan: KB,Kelantan
       No. Phone: 0139592782